380 000 са нелегалните мигранти в Европа през 2023 година. Има

...
380 000 са нелегалните мигранти в Европа през 2023 година. Има
Коментари Харесай

Евродепутатите ни тълкуват ще заприлича ли София на Бейрут заради нелегалните мигранти

380 000 са незаконните мигранти в Европа през 2023 година. Има ли напън, къде е България и какво ще се случи - тематиката разясняват евродепутатите Елена Йончева от Групата на социалистите и демократите/БСП, Илхан Кючюк от " Обнови Европа " /ДПС, Ангел Джамбазки от Консерватори и реформисти/ВМРО и Андрей Ковачев от ЕНП/ГЕРБ.

Тези, които нямат място, тъй като те не желаят да се вписват. Те не търсят регистриране. София замязя на Бейрут. Нулева миграция, репатрация, екстрадиция и нулеви помощи - това е решението. Никакви експерти не идват. Идват хора, които желаят да постановат непознат културен модел в нашите общества. Виждате експертите от " Витошка " с техния IT профил. Взимате ги и ги вкарвате в Нидерландия, в случай че желаят там да вървят. Нелегалната миграция и пресичането на границата и в този момент е закононарушение, безапелационен е Ангел Джамбазки.

ще промени миграционната политика на Европейски Съюз. Досега нямаше механизъм, който да пази Европейски Съюз и страните на първа линия. Не е ясно кои мигранти влизат, от кои страни и съставляват ли част от престъпни структури. Сега следва пактът да бъде гласуван. Ще има доста щателна инспекция по границата, ще се взима биометрия, ще се преценя от специалисти кой влиза. Ще има връщане към сигурни трети страни. Ще има прелокация от страните, които са външна граница на Европейски Съюз, към останалите, изясни Елена Йончева.
 Министерство на вътрешните работи разкри нова скица за транспорт на мигранти през България
Министерство на вътрешните работи разкри нова скица за транспорт на мигранти през България

Схемата се реализира с присъединяване на турски тираджии

Физическата и обществената сигурност на европейските жители са съществени наши цели - утрояване от 10 хиляди на 30 хиляди чиновници на " Фронтекс ", създаване на огради и съоръжения, които да преустановят физическото прекосяване. Много значим въпрос е този, който търси леговище в Европейски Съюз, да не може да има престъпно досие. Трябва да бъде върнат и да не е допускан до територията на Европейски Съюз. Който има престъпно досие, няма работа в Европейски Съюз. Важни са връзките с третите страни. Имаме съглашение с Тунис, работим с Мавритания и ще продължим положителното съдействие с Турция, добави Андрей Ковачев.

През 2015 година Европейски Съюз беше доста претрупан от бежанския поток. Днес Европа не е изправена пред това. Натискът през днешния ден не е като през 2015 година. Не би трябвало да си затваряме очите - въпросът с миграцията на никое място не е решен. Дори и в най-мощната страна - Съединени американски щати - този въпрос Трябва да се откри кой може да влезе на европейска територия, има ли той правното и филантропичното съображение да обитава в Европейски Съюз, а по-късно стартира процесът на интеграция. Европа има потребност от работна ръка. Неслучайно Германия губи темпове. Редуцирана миграция, която обгръща ясни профили, уточни Илхан Кючюк.
 Мексико желае среща със Съединени американски щати за миграцията и наркотрафика
Мексико желае среща със Съединени американски щати за миграцията и наркотрафика

Продължават проблемите по границата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР